Horari

Dilluns a Divendres de 15:30h a 19:00h

Localització

Carrer Veneçuela, 7 bis SANT CELONI

Contacte

687 53 86 81
93 848 51 03 (de 16:00 a 19:00)

Sobre l'ANBM

Qui som

L’ANBM és una associació sense ànim de lucre localitzada a  Sant Celoni, als peus del Montseny. Neix l’any 2003 degut a la necessitat compartida que tenien diferents familiars cuidadors de persones amb demència. Es van unir per crear un espai conjunt on els seus familiars malalts poguessin ser atesos unes hores al dia, creant així unes hores de respir.

Amb el pas dels anys, l’ANBM ha anat creixent i professionalitzant-se. Actualment  som un recurs d’acolliment diürn enfocat principalment a persones amb deteriorament cognitiu on oferim atenció funcional/terapèutica, estimulació i sociabilització mitjançant activitats significatives.

Gràcies a tots per ser amb nosaltres en aquests moments tan complicats per a tothom.
Recepció 2
Entrada

Missió, Visió i Valors

 

La nostra Missió

  • Defensar el dret de les persones afectades per deteriorament cognitiu.
  • Assessora, orientar i acompanyar a les seves famílies.
  • Millorar les condicions de vida de les persones afectades i les seves famílies.
  • Promoure i difondre la sensibilització als ciutadans, institucions publiques i privades, de la problemàtica que generen les malalties neurològiques.

La nostra Visió

L’ANBM volem ser l’espai del Baix Montseny  referent  per totes les persones grans afectades de  demència i/o que la volen prevenir. A més, també volem ser un espai de suport i assessorament pels familiars d’aquestes persones.

Des de l’ANBM pretenem construir xarxa amb els diferents serveis del Baix Montseny destinats a la gent gran, amb l’objectiu de coordinar esforços i poder oferir uns millors serveis per la nostra gent gran i els seus familiars.

A l’ANBM volem treballar i transformar el concepte social de demència per aconseguir un entorn i societat més amigable amb aquestes persones. Volem forjar un diàleg amb les persones que pateixen de demència per conèixer com  aquestes persones volen ser tractades, i posteriorment ser l’altaveu per sensibilitzar a la població.

L’ANBM seguirem treballant científicament  i impulsant la innovació en els diferents programes que oferim  per a les persones amb malalties neurodegeratives i/o per aquelles persones que  volen potenciar un envelliment saludable.

 

Els nostres valors

  • Dignitat: La persona com a pilar central.
  • Respecte: Cada persona gran és diferent. Tots tenim el propi projecte de vida. Per tant, l’atenció personalitzada és imprescindible.
  • Compromís: Dedicació altruista cap al benestar de les persones.
  • Il·lusió: Per encarar el dia a dia i viure la vida amb qualitat.
  • Innovació: La societat canvia, i les necessitats també. La innovació ens obra a pensar diferent i a descobrir noves solucions a oferir als nostres usuaris.

Equip tècnic aNBM

Coneix el nostre equip de professionals al teu servei i les seves funcions

Núria Alsina

Terapeuta ocupacional (T.O.). Responsable Tallers i voluntaris/es.

Josep Sanjuán

Tècnic d’atenció sociosanitaria i animador

Marta Vancells

Neuropsicòloga – Valoracions/ acollida/seguiment neuropsicològic

Marc Pascual

Conductor i responsable de la logística

Junta directiva de l'ANBM

Els nostres objectius principals

Els nostres objectius principals són, aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones grans amb deteriorament cognitiu i la dels seus familiars, així com oferir activitats per prevenir-lo.

El projecte de l’ANBM és possible gràcies a:

Desenvolupem l’activitat cada tarda de dilluns a divendres de 15,30 a 19,00 hores als locals de l’ANABM, c/ Veneçuela, 7 bis, dins el recinte municipal Moncanut.

Comptem amb 4 professionals i una vintena de voluntaris per atendre una seixantena d’usuaris cada setmana. (No tots els usuaris venen cada tarda, sinó que cadascun ho ha pactat a la seva conveniència).

Espais de l'ANBM