Horari

Dilluns a Divendres de 15:30h a 19:00h

Localització

Carrer Veneçuela, 7 bis SANT CELONI

Contacte

687 53 86 81
93 848 51 03 (de 16:00 a 19:00)

Els nostres serveis

Programa d'activitats terapèutiques

Des de l’ANBM oferim diferents programes d’activitats terapèutiques no farmacològiques per tal de mantenir el màxim de temps possible les funcions cognitives i l’autonomia de les persones amb la malaltia de l’Alzheimer i altres malalties neuro-degeneratives en grau lleu o moderat.

Les intervencions no farmacològiques es basen en el principi de la plasticitat cerebral, on mitjançant exercicis mentals, és possible modificar i crear noves connexions en el cervell.

A més, com molts estudis demostren, la salut del cervell va lligada a la salut física, per aquest motiu combinem el programa d’estimulació cognitiva amb un programa d’activitat física adaptada als usuaris, sense oblidar l’oci i la creativitat.

La participació en aquests programes d’estimulació, també ajuden a evitar l’aïllament social, a enriquir les relacions socials i a potenciar l’autoestima de la persona.

La intervenció no farmacològica està organitzada a través de diversos programes d’activitats significatives. Dins de cada programa, s’organitzen tallers específics i variats segons les necessitats i preferències de grup.

Atenció Psicològica

Tenir cura d’una persona afectada d’Alzheimer, o qualsevol altra demència, sovint comporta canvis importants en el dia a dia, provocant un fort impacte emocional i alts nivells d’estrès.

Des de l’ANBM oferim orientació i suport psicològic als familiars, amb l’objectiu d’ajudar a comprendre la malaltia, oferir eines per aconseguir un major benestar emocional i fer un acompanyament per les diferents fases de la malaltia.

Donada la situació on diferents familiars poden presentar necessitats semblants, oferim la possibilitat de crear un grup d’ajuda mútua. Els grups d’ajuda mútua són un espai privat i confidencial, de suport i acompanyament, on els familiars-cuidadors informals poden expressar les seves emocions i sentiments davant la situació que viuen, i és conduït per una professional de la psicologia.

També s’ofereix valoració neuropsicològica als usuaris i usuàries del l’ANBM.

Transport

Oferim transport per facilitar als usuaris l’accés a l’ANBM i el retorn a casa seva a les següents poblacions:

*Per altres destinacions, consultar a l’ANBM.

El servei de la furgoneta té un cost addicional.